מאז 2013
הסיפור שלנו
תשוקה לגבינות וניסיון בתחום מכל רחבי העולם ועד לישראל
GVINAGE נוסדה מתוך חזון לפתח את תרבות הגבינות בישראל, ולתמוך בייצרני הגבינות הארטיזנאליות.
כל הפעילות של GVINAGE הינה בהכוונתה של מומחית הגבינה הצרפתייה שלנו “Maitre Fromager”
מקורו של GVINAGE החל עוד בשנת 2013 כאשר נוסד בית הספר לגבינות בדרום אמריקה, שהתפתח עם השנים לבריטניה ומשם לכל אירופה.
אבל כל זה קרה לפני הפתיחה הרשמית בישראל בשנת 2021
2021
GVINAGE נוסדה רשמית
GVINAGE נוסדה רשמית עם מורשת הניסיון הבינלאומי הקודם
2021 - 2022
שיתוף פעולה עם גבנים מקומיים, אירועים וסדנאות
ייצרנו קשר עם יצרני גבינות מכל רחבי ישראל, בכדי להבין את הקשיים שלהם ולתכנן וליצור את מיטב הגבינות בישראל. תחילת אירועים וסדנאות ללמידה על גבינות.
2022 - 2023
הקמת בית הבשלה לגבינות בלב הגליל
הלוקיישן הפיזי הראשון של GVINAGE נוסד.
התחלנו בהבשלת גבינות בוטיק, ובשיווקם למעדניות חנויות יין ומסעדות
2024 - היום
עקבו אחרינו
תמיכה במשפחות מפונות, סדנאות ופעיליות למפונים וחיילים. וכמובן המשך סיוע לגבני הארץ בתקווה לימים יפים יותר...
130
+שנות ניסיון מצטבר
300
+סוגי גבינות
50
נקודות איסוף למשלוחים
100
אנשי מקצוע מיומנים
אין הגבן ממליץ על גבינתו...
הלקוחות מספרים
גבינה מושלמת!
״ גבינה מושלמת!
הביקור בסדנא של GVINAGE שווה ביותר!
טעמם של הגבינות הזכיר לי מאד את העדינות של גבינות צרפתיות מסוימות.
ז'אק אמויאל
טעם טוב!
צוות מקצועי וחינני שמצליח להביא את מיטב הגבינות היישראליות!
השם GVINAGE בהחלט מתאים!
נאור
חובב גבינות
השתתפתי בסדנת ״טעימת גבינות מהעולם״ בבית מלון בת״א, וזו היתה חוויה מדהימה!
מגוון הגבינות היה מרשים, ובמיוחד אהבתי את הטעימה המודרכת שהיתה ברמה גבוהה ומקצועית, את ההזדמנות לחקור שילובים יחודיים ולהבין קצת יותר על עולם הגבינה.
זה היה מסע מרתק! מחכה לפעם הבאה שתהיה לכם סדנא באזורי
מריה
הרפתקן קולינרי
ההשתתפות בסדנת ״טעימת גבינות מהעולם״ היתה אחד מרגעי השיא בטיול שלי לתל אביב. האווירה הייתה מקסימה, והגבינות היו מעולות. למדתי כל כך הרבה על האומנות שמאחורי כל גבינה, והשילובים היו בול. חובה לכל אוהב גבינות!