שאלות נפוצות
שאלות פופולריות
"פרומאג'" היא המילה הצרפתית לגבינה.
מה צריך כדי להכין גבינה?
גבינה היא מרכיב טבעי מאוד המורכב מחלב, תרביות פתיחה ורנט עם קורט מלח.
האם גבינה כשרה טובה כמו אף אחת?
ניתן להכין גבינה כשרה ברמת איכות דומה שכן ניתן למצוא את כל המרכיבים גם כשרים.
איפה מייצרים גבינה בישראל?
בישראל מייצרים את מרבית הגבינה התעשייתית באזור המרכז, ייצור גבינות הבוטיק נמצא בעיקר סביב הר הגליל בו מגדלים רועים עיזים וכבשים.
האם גבינת עיזים בריאה יותר?
לחלב עיזים יש את אותה כמות לייקים משל פרה אבל הוא עשיר יותר בשרשרות קצרות של חומרי שומן מה שהופך אותו לעיכול יותר.
מה ההבדל בין ברי לקממבר?
במקור ברי הגיע ראשון כגלגל עגול של גבינה רכה שהגיעה ממרכז צפון צרפת. לאחר המהפכה הצרפתית המתכון הזה אומץ למדינה המערבית בתבניות קטנות יותר שנתנו מקום לקממבר. ההבדל בגודל משפיע גם על הטעם שכן הוא משפיע על ההתבגרות.
האם גבינה טובה כמו בישראל?
ב-15 השנים האחרונות חלה בישראל אבולוציה גדולה באיכות הגבינות הודות לפיתוח של מפעלי גבינות רבים של יצרני גבינות חדשים שעברו הכשרה על ידי מומחים אירופאים.
ראיון
תוכניות תמחור
בחר את התוכנית שלך

רגיל
150 ₪/לכל
חודש
חודש
- אספקת קופסאות גבינה מדי חודש
- גישה לסדנת גבינות פעמיים בשנה ל-2 אנשים
- הירשם לניוזלטר לקבלת מידע נוסף לגבי גבינות

פרמיום
350 ₪/לכל
חודש
חודש
- אספקת קופסאות גבינה כל שבועיים
- גישה לסדנת גבינות בכל טרימסטר ל-2 אנשים
- הירשם לניוזלטר לקבלת מידע נוסף לגבי גבינות